Tarieven Full Service

Met een Full Service account betalen uw klanten een laag bedrag aan servicekosten. Ticketbizz rekent zelfs het laagste bedrag aan servicekosten van Nederland! Voor jou als organisator zijn er geen verborgen kosten of kleine lettertjes.


Servicekosten

De opbouw van onze servicekosten

De servicekosten zijn opgebouwd uit een vast bedrag per ticket + transactiekosten over de totale bestelling. Je kunt er ook voor kiezen om de servicekosten te verwerken in de ticketprijzen. Zo betalen je klanten alleen voor de tickets. De servicekosten worden in dit geval ingehouden op de wekelijkse uitbetaling.

Voor ieder verkocht ticket wordt een standaard vergoeding gerekend van € 1,00. Daarnaast wordt er 3% transactiekosten (voor iDeal slechts € 0,49) in rekening gebracht over de totale bestelling.

 
Slechts 1 euro per ticket

Wekelijkse uitbetaling
 
Kalender

Wekelijkse uitbetaling

Iedere dinsdag ontvang je van ons per e-mail een uitgebreid verkooprapport en worden je tegoeden van de voorgaande week overgeboekt op je rekening. Uiteraard kun je in het online dashboard altijd de actuele verkopen inzien en exporteren.

Er zijn geen administratiekosten verbonden aan de wekelijkse uitbetaling.


De goedkoopste Full Service aanbieder, vergelijk het zelf

Ticketbizz is de goedkoopste en meest veelzijdige Full Service aanbieder van Nederland. Onze software biedt jou ongekende mogelijkheden en opties. Bereken het zelf met onze handige tool en vergelijk direct onze service en tarieven met de concurrentie.

 
  Paylogic Ticketscript Seetickets Ticketbizz
Per ticket € 1,25 € 1,50 € 1,50 € 1,00
iDeal € 0,85 3,5% € 1,25 € 0,49
Paypal 4,5% 3,5% - 3,0%
Mastercard 4,5% 3,5% € 1,25 3,0%
VISA 4,5% 3,5% € 1,25 3,0%