Tarieven Professional

Met een Professional account betaal je geen fee per ticket maar brengen we slechts het aantal succesvolle bestellingen in rekening.

Je sluit een contract af voor minimaal 6 maanden en je klanten betalen standaard geen servicekosten. Uiteraard ben je volledig vrij om per bestelling een bedrag aan servicekosten bij je klanten in rekening te brengen.


Transactiekosten

Abonnementen en maandelijkse bundels

Met een abonnement weet je waar je aan toe bent: geen fee per ticket maar een vast bedrag per bestelling. Daarnaast betaal je slechts 3% transactiekosten* of je laat een eigen betalingsprovider aansluiten.

Op basis van je eigen prognose sluiten we een contract af voor 6, 9 of 12 maanden. Na afloop van de contractperiode wordt de balans opgemaakt en worden eventuele tegoeden verrekend.

 
Gemiddeld aantal bestellingen per maand Maandbedrag
500 bestellingen € 1.000
1.000 bestellingen € 1.500
2.500 bestellingen € 3.000
5.000 bestellingen € 4.500
Meer dan 10.000 bestellingen Op aanvraag

* voor iDeal zijn de kosten slechts € 0,49 per transactie of kies voor je eigen betalingspartner (Payment Service Provider)


Ideaal voor seizoensgebonden bedrijven op basis van jouw eigen prognose

We kennen de markt als geen ander en beseffen heel goed dat geen enkele maand hetzelfde is. Op basis van jouw eigen prognose maken we een voorstel voor een periode voor 6, 9 of 12 maanden. Op deze manier houden we rekening met zowel het laag- als hoogseizoen zonder dat je zelf hoeft bij te sturen.

Voorbeeld:
Je kiest voor een contract van 12 maanden op basis van gemiddeld 2.500 bestellingen per maand. Op jaarbasis kun je dus 30.000 bestellingen verwerken, hiermee vang je eventuele pieken en dalen automatisch af. Na afloop van de contractperiode wordt de balans opgemaakt en worden eventuele tegoeden verrekent.


Transactiekosten

Slechts 3% transactiekosten*

Voor iedere bestelling worden transactiekosten berekend. Deze kosten worden standaard niet doorberekend aan jouw klanten maar worden ingehouden op de wekelijkse uitbetaling.

Iedere dinsdag ontvang je van ons per e-mail een uitgebreid verkooprapport en worden je tegoeden van de voorgaande week overgeboekt op je rekening. Uiteraard kun je in het online dashboard realtime de verkopen inzien en exporteren.

 
Betalingspartner

Of je eigen betalingsprovider?

Wil je de betalingen liever via je eigen betalingspartner laten verlopen? Geen probleem! De software van Ticketbizz kan worden aangesloten op je eigen Payment Service Provider.

Als de transacties worden afgehandeld door je eigen betalingspartner komen de transactiekosten van Ticketbizz te vervallen. Wel worden éénmalig aansluitingskosten in rekening gebracht.


Realtime statistieken en online tools

In het realtime dashboard van Ticketbizz vind je alle statistieken of online tools die je zoekt. Exporteer eenvoudig alle verkopen of contactpersonen of maak gebruik van de online tools voor het totale beheer van je online ticketshops.

Binnen het dashboard vind je alle tools om zelf de complete klantenservice te verzorgen. Uiteraard staan we voor je klaar op het gebied van technische ondersteuning of marketingadvies. We kunnen zelfs de complete klantenservice of helpdesk van je overnemen.