Alle voordelen, van a tot z

Met het ticketplatform van Ticketbizz kun jij als organisator eenvoudig en professioneel je eigen ticketshop opzetten. Ervaar zelf de eenvoud van ons overzichtelijke en gebruiksvriendelijke systeem  en lanceer binnen no-time een succesvolle ticketshop met focus op rendement en resultaat.


Wat kun je van Ticketbizz verwachten?

Met Ticketbizz aan je zijde ben je verzekerd van een ervaren partner die met je mee denkt, flexibel te werk gaat, ondersteuning biedt op veel vlakken en scherpe prijzen hanteert. Wij denken echt met je mee en maken van jouw ticketshop een online succes!

Flexibel & servicegericht

Dagelijks staat een team van professionals voor je klaar om je verder op weg te helpen en te woord te staan. Met het oog op resultaat en rendement gaan we graag aan de slag voor jou. We denken graag met je mee!

Gratis gebruik

De software van Ticketbizz is volledig gratis te gebruiken voor jou als organisator, ongeacht het aantal shops wat je aanmaakt. Je klanten betalen slechts een additioneel bedrag aan servicekosten. 

Software ontworpen met het oog op usability

Eenvoudig zelf een ticketshop ontwerpen en publiceren is binnen no-time geregeld, dankzij ons gebruiksvriendelijke en eenvoudige ticketsysteem. Doormiddel van het realtime online dashboard ontwerp je binnen enkele stappen je complete ticketshop en personaliseer je zelfs eigen tickets!

Realtime uitgebreide statistieken

Het online dashboard biedt je een schat aan mogelijkheden waaronder realtime statistieken! Zie meteen de resultaten terug van je dagelijkse ticketverkopen en verkrijg handige inzichten in hoe je verkoopproces zich ontwikkeld.

Doelgerichte en succesvolle marketing

Bij Ticketbizz staan we niet stil en zetten we samen met jou stappen richting een succesvolle online oplossing. We gaan hierin een stap verder dan de rest en denken écht met je mee om van jouw ticketshop een online succes te maken! Bel ons eens voor een afspraak, zodat we samen met jou kunnen sparren over een doelgerichte aanpak in je ticketverkoop.