Meer resultaat dankzij effectieve online ticketing

Tegenwoordig is het online verkopen van je tickets niet meer weg te denken bij de consument. Via desktop, tablet en zelfs smartphone kunnen consumenten gemakkelijk tickets bestellen. Als organisatie in de evenementen of dagrecreatie sector is het belangrijk hier goed op in te spelen met een gebruiksvriendelijk en verkoop stimulerende ticketshop. Met Ticketbizz aan je zijde ben je verzekerd van een proactieve partner voor de verkoop van je online tickets en abonnementen.


Je ticketshop volledig geintegreerd

Verkoop je tickets eenvoudig via je eigen website of via social media (Facebook) en ervaar zelf het gemak van ons online dashboard dat je realtime inzicht geeft in hoe je online verkoop verloopt. Je kunt kiezen uit een pakket wat perfect wordt afgestemd op jouw wensen en welke het beste past bij jouw doelstellingen. 

Onze pakketten hebben we specifiek samengesteld voor de type branche waarin je je als ondernemer bevindt. Hieronder een korte omschrijving van de soorten pakketten en welke voordelen dit met zich mee brengt.

Full Service

Dit pakket is perfect geschikt voor evenementen (zoals dancefeesten, festivals, of beurzen) en is voor jou als organisator volledig gratis! Je klanten betalen slechts een additioneel bedrag aan servicekosten.

  • Gratis voor organisatoren
  • Barcodescanners in bruikleen
  • 24/7 helpdesk voor uw bezoekers
  • Technische ondersteuning
 

Professional

Dit pakket is geschikte voor organisatoren die op zoek zijn naar een oplossing voor een langere periode. Denk hierbij aan attractie- en themaparken, dierentuinen en musea. Er worden verder geen extra kosten bij je klanten in rekening gebracht.

  • Geen fee per ticket
  • Lage transactiekosten of aansluiting van je eigen betalingspartner
  • Kortlopend contract (vanaf 6 maanden)
  • Technische ondersteuning

Maatwerk ticketshop

Geen van beide pakketten volstaan voor jou als organisator? Geen zorgen, wij kunnen ook maatwerk dedicated oplossingen leveren. Geen vaste ticketbundels of fee per tickets, maar een gepaste licentie met onbeperkt aantal tickets. Uiteraard kunnen we ook de toegangscontrole of klantenservice voor je verzorgen; permanent of tijdelijk.