Een specifieke maatwerk ticketshop voor jouw organisatie?

Soms volstaat een standaard pakket niet aan je eisen voor een ticketshop. Je wilt niet vastgebonden zitten aan een maandelijkse bundel tickets, maar vrij te werk kunnen gaan zonder limiet. Daarbij kan Ticketbizz support bieden in klantenservice én je bijstaan tijdens de verzorging van de toegangscontrole. De mogelijkheden zijn uiteenlopend! Hoe zie jij je dedicated maatwerk oplossing voor je?


Geschikt voor zowel evenementen en dagrecreatie

Voor zowel evenementen als dagrecreatie kan Ticketbizz maatwerk leveren gebouwd volgens jouw wensen en eisen. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen en beheren van ticketshops kennen we alle do’s & dont’s op het gebied van online- en mobile ticketing. Klanten zoals Avonturenpark Hellendoorn, Volkswagen, Walibi Holland en Dolfinarium zijn enkelen die dankzij Ticketbizz online succes hebben behaald. Word jij de volgende?


Meer resultaat door maatwerk

We willen je graag helpen met een volledige oplossing op maat. Zoek je een maatwerk ticketshop, koppeling of andere e-commerce oplossing? Samen denken we graag met je mee naar de perfecte oplossing, met als doel rendement en resultaat!

We bezitten de kennis, ervaring én techniek om je doelen te behalen. Zorgen voor een geoptimaliseerde ticketshop, ontzorgen tijdens evenementen of ondersteuning bieden zijn punten waar wij graag mee aan de slag gaan! Samen brainstormen? Maak een afspraak!