Ticketoplossingen voor dagattracties

Binnen een attractiepark of dierentuin zie je een diversiteit aan tickets voorbij komen. Tickets met een specifieke datum, combitickets met menuvouchers of parkeertickets zijn maar een greep uit de verschillende soorten. Ticketbizz helpt jou met je online kaartverkoop voor een langere periode, waarbij we de perfecte online oplossing voor je samenstellen.


Succesvolle ticketoplossingen voor seizoensgebonden bedrijven

Als seizoensgebonden bedrijf ben je je ervan bewust dat geen enkele maand hetzelfde is qua ticketverkoop. Ook wij zijn ons hier van bewust en bieden jou een gepaste oplossing om dit succesvol te benaderen. Dankzij ons Professional pakket bieden wij je een maandelijkse bundel met bestellingen die vooraf worden bepaald op basis van je eigen prognose. We sluiten vervolgens een contract af voor een periode voor 6, 9 of 12 maanden om zo rekenschap te houden met zowel het laag- als hoogseizoen.


Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en uitgebreid ticketingsysteem

Na het vaststellen van je maandelijkse bundel kun je meteen aan de slag in ons online dashboard. Profiteer van de uitgebreide mogelijkheden zoals realtime je statistieken bekijken en zie meteen hoe je verkoopproces zich ontwikkeld. Dit is een ideaal hulpmiddel om een beter beeld van je bezoekers te krijgen. Wat zijn de wensen en behoeften van je doelgroep en wat houdt je bezoeker bezig?

Het ticketsysteem is er op gebouwd om grote piekmomenten in je ticketverkoop soepel te laten verlopen. Dankzij jaren ervaring met ticketverkoop binnen attractieparken weten we als geen ander hoe intens een piekmoment kan zijn qua verkopen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, wij zorgen voor een soepele kaartverkoop zonder storingen!


Liever een maatwerk ticketoplossing?

Heb je specifieke wensen of zoek je naar een volledige online oplossing voor je ticketshop? We denken graag met je mee om je ideeën te realiseren. Ticketbizz heeft de kennis, ervaring en techniek in huis om jou een totaaloplossing te bieden met je ticketverkoop.

Wij gaan graag de uitdaging aan en staan klaar om voor je aan de slag te gaan! Wacht niet langer en bel of mail ons voor een afspraak.