Creëer meerwaarde onder je bezoekers dankzij unieke tickets en abonnementen!

Bij Ticketbizz zijn we ons goed bewust van de huidige ontwikkelingen en trends met online ticketverkoop in dierentuinen. Laat je bezoekers optimaal gebruik maken van hun eigen abonnement-op-maat en speel zo goed in op de huidige vraag.  Met Ticketbizz aan je zijde ben je verzekerd van een partner die samen met jou meerwaarde creëert voor je bezoekers! 


Online ticketverkoop dankzij gebruiksvriendelijke ticketsoftware

Onze ticketsoftware is ontworpen met het oog op usability en is daardoor eenvoudig in gebruik. Middels het online dashboard heb je binnen enkele stappen een complete ticketshop opgezet die via verschillende kanalen ingezet kan worden. Uiteraard volledig responsive voor een optimale ervaring op mobiel, tablet en desktop.

De mogelijkheden zijn uiteenlopend en je kunt bezoekers veel opties bieden door in het online dashboard specifieke tickets samen te stellen of een op maat gemaakt abonnement! Het dashboard bied je de tools om ook de complete klantenservice te verzorgen. Uiteraard sta je er niet alleen voor en kun je ons te allen tijde vragen om support via onze technische helpdesk of marketingadvies voor een solide e-commerce oplossing.


Benut zowel laag- als hoog seizoen door een totaaloplossing op maat

Maak gebruik van de veelzijdigheid van het online dashboard en creëer speciale abonnementen waarmee je bezoekers naar je park toe trekt. Dankzij de realtime statistieken vanuit het dashboard krijg je inzicht in hoe je ticketverkoop verloopt en wat de behoeftes zijn van je bezoekers. Samen met Ticketbizz aan je zijde bekijken we samen welke totaaloplossing het gewenste online succes oplevert! 


Start het seizoen goed met Ticketbizz aan je zijde!

Begin het seizoen succesvol met een ervaren en proactieve partner aan je zijde die graag met je mee denkt! Profiteer daarnaast van de vele voordelen in ons systeem zoals het gebruik van een onbeperkt aantal shops, geen fee per ticket en zelfs maatwerk oplossingen. Ons ervaren team staat voor je klaar om van jouw uitdaging een succes te maken. Wacht niet langer en maak een afspraak voor meer info!