Ervaar de online museum experience door een geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijke ticketshop

Je bezoekers komen vandaag de dag via verschillende kanalen in contact met je museum. Bij het bekijken van de website moet een bezoeker binnen enkele eenvoudige stappen zijn e-ticket kunnen aanschaffen. Creëer extra omzet door hier op in te spelen met een volledig responsive ontworpen ticketshop welke stuurt op hogere conversie en resultaat.


Hogere online zichtbaarheid door focus op e-commerce & een totaaloplossing op maat

Het is tegenwoordig erg belangrijk om goed in te spelen op de behoeftes van je bezoekers. Wanneer je weet wat je bezoeker wil zorg je er voor dat je gerichter je aanbod in tickets hierop kunt afstemmen. Dit zorgt voor hogere conversie en meer bezoek aan je museum. Ticketbizz biedt je veel inzichten en mogelijkheden dankzij het veelzijdige online dashboard. Hiermee regel je echt alles op het gebied van online ticketing!

Personaliseer je eigen tickets voor een klantbeleving op maat of implementeer je ticketshop op social media voor een stimulerend verkoopkanaal. De e-commerce mogelijkheden zijn divers en voor jou op maat af te stemmen. Naast het online verkopen van tickets kan Ticketbizz je ook bijstaan door het aanbieden van een 24/7 klantenservice. Zo verlagen we de druk bij eigen personeel en zorgen voor een hoge klanttevredenheid.