Creëer dé ticket experience in je pretpark

Binnen pretparken loopt een diversiteit aan bezoekers rond die steeds vaker hun kaartjes online aanschaffen in plaats van lang in de rij te gaan staan wachten. Wat nieuw is en steeds populairder wordt is het dagje uit met de complete familie: kinderen, ouders én grootouders. Deze trend breidt zich nog verder uit: ook neefjes, nichtjes, ooms en tantes trekken er mee op uit. Speel hier goed op in door bijvoorbeeld meerpersoons kaartjes aan te bieden met korting of één familieticket tegen een aantrekkelijke prijs!


Stimuleer je bezoekers door effectieve online ticketing

Maak gebruik van de diversiteit van ons ticketsysteem en stimuleer zo de aanschaf van je online verkoop binnen je ticketshop. Je creëert eenvoudig ‘speciale’ tickets binnen het online dashboard, zodat je gasten een betere guest experience genieten én ook meer kunnen besparen ten opzichte van een reguliere ticket aan de deur. Denk bijvoorbeeld aan familietickets, fastpasses, abonnementen, parkeerkaarten of een kortingscoupon!


Optimale ondersteuning en support tijdens piekmomenten

Bij de start van je seizoen wil je dat alles vlekkeloos verloopt en dat je niet tegen zaken aanloopt zoals lange wachtrijen of een storing in je online ticketshop. Vooral tijdens de piekmomenten is het van belang dat alles soepel verloopt zonder een kink in de kabel. Gelukkig staat het team van Ticketbizz je bij tijdens dit soort momenten en bieden wij 24/7 support en technische ondersteuning om dit te voorkomen. Indien gewenst kan Ticketbizz ook zorgen voor een klantenservice om de druk te verlichten bij eigen personeel en de gasten tevreden op weg te helpen. 


Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk ticketsysteem

Met het gebruiksvriendelijke ticketsysteem van Ticketbizz ben je op alles voorbereid! Je ticketshop is in enkele eenvoudige stappen opgezet in jouw eigen look & feel. Je kunt zelfs je tickets volledig personaliseren voor een nóg betere beleving onder jouw bezoekers. Daarnaast biedt het systeem je realtime statistieken en zie je in een oogwenk hoe je ticketverkoop verloopt. Dit biedt handige inzichten en brengt de wensen en behoeften van je bezoekers in kaart.


Start nu je online ticket experience met Ticketbizz!

Begin je online succes met een ervaren en proactieve partner aan je zijde die graag met je mee denkt! Profiteer daarnaast van de vele voordelen in ons systeem zoals het gebruik van een onbeperkt aantal shops, geen fee per ticket en zelfs maatwerk oplossingen. Ons ervaren team staat voor je klaar om van jouw uitdaging een succes te maken. Wacht niet langer en maak een afspraak voor meer info!