Ticketbizz, your partner in online & mobile ticketing

Ticketbizz is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van online en mobile ticketing. Jarenlang waren we de stille partner van diverse attractie- en dierenparken zoals Avonturenpark Hellendoorn, Walibi Holland en Dolfinarium. Nu is het tijd om onze kennis en expertise te delen met iedereen.

Met Ticketbizz aan je zijde ben je verzekerd van een proactieve en ervaren partner die de kennis, ervaring en techniek bezit om jouw evenement of dagattractie tot een succes te brengen! Dankzij onze ervaring in de markt van online ticketing, weten we als geen ander wat de knelpunten zijn bij het organiseren van ticketverkoop. Daarom denkt Ticketbizz met je mee en biedt je een totaaloplossing op maat waarbij we ontzorgen, ondersteunen en met je mee denken voor een succesvol online resultaat.

Dagelijks staat een professioneel en ervaren team voor je klaar om je verder te helpen met je vragen, ideeën of problemen. We helpen je graag op weg en bieden je met ons online dashboard de mogelijkheid je ticketshop volledig in eigen look en feel te ontwerpen voor een complete merkbeleving! Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor een maatwerk oplossing naar eigen wens, waarbij we samen met je om tafel gaan en gaan brainstormen hoe jouw idee/voorstel het beste geïmplementeerd kan worden.

We denken met je mee voor een oplossing op maat!